Rasti

Rastit.fi - Suunnistusreitit kartalle!

Tietosuojalauseke

Rastit.fi arvostaa yksityisyyttäsi. Käsittelemme vain sellaisia henkilötietoja, jotka ovat välttämättömiä palvelun tuottamiseksi.

Reitit

Reitin lisäämisen yhteydessä palveluun tallennetaan nimesi tai nimimerkkisi sekä kulkemasi reitti. Nämä tiedot ovat julkisia ja kaikkien nähtävillä. Tietojen käsittely perustuu suostumukseesi. Voit pyytää reittisi poistoa koska tahansa sähköpostitse osoitteesta info@rastit.fi.

Palvelinlokit

Tallennamme palvelimelle tehdyt latauspyynnöt tietoturva- ja tilastointisyistä. Lokiin tallennetaan IP-osoitteesi sekä nettiselaimesi välittämät tiedot. Tietojen käsittely perustuu oikeutettuun etuumme. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille eikä siirretä Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Palvelinlokeja säilytetään korkeintaan 1 vuosi.

Evästeet

Käytämme vain sivuston toiminnan kannalta välttämättömiä sivuston sisäisiä evästeitä. Evästeiden maksimi-ikä on 30 päivää.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus tarkastaa, korjata ja poistaa ja siirtää itseäsi koskevat henkilötiedot. Voit myös vastustaa tietojesi käsittelyä.

Automaattinen päätöksenteko

Henkilötietojasi ei käytetä automaattiseen päätöksentekoon eikä profilointiin.

Epäkohdat

Mikäli sinulla on kysyttävää tai pyyntöjä koskien henkilötietojesi käsittelyä, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@rastit.fi. Voit myös olla yhteydessä valvovaan viranomaiseen, mikäli uskot että henkilötietojasi käsitellään väärin.

Rekisterinpitäjä

Jussi Koskela
Ullantorppa 4 A 9
02750 Espoo

info@rastit.fi